Club Caribbean @Supperclub Cruise


Venue: Supperclub Cruise

Location: Amsterdam, Netherlands

Date: May 07 to May 07

Length: 18:00 – 23:55

Ticket Price: €12.5


CLUB CARIBBEAN | ZONDAG 7 MEI | THE CRUISE EDITION @SUPPERCLUB CRUISE

Na de hete zomer met een aantal fantastische edities van CLUB CARIBBEAN waren we even in winterslaap….maar nu komt er een klapper van een editie en wel op zondag 7 mei aanstaande!

CLUB CARIBBEAN gaat “cruisen”! Letterlijk ! Genieten van de muziek en de mensen op een fantastisch schip, met een super sfeervol interieur en te gek uitzicht, namelijk de SUPPERCLUB CRUISE.

Dansen op de muziek zoals je die gewend bent van Club Caribbean: Van Soca tot Merengue, van Dancehall tot R&B, Swingbeat, Urban, Slowjams, en from the old – to the new school en deze keer met uitzicht op Amsterdam vanaf het IJ.
Zin om te chillen en te ontspannen terwijl je uitkijkt over het water? Even moe van het dansen op je favoriete muziek, of lekker even bijkletsen met vrienden en bekenden onder het genot van een bubbeltje?
Ook dat kan op deze TROPISCHE CRUISE EDITION!

Om 18.00 kan iedereen aan boord op de schitterende Supperclub Cruise en kunnen alle Club Caribbean lovers hun danskunsten vertonen op de tropische -en oldschool klanken zoals je deze gewend bent. Uiteraard in elkaar gedraaid door de deejays van Club Caribbean!
Ook hebben we nieuwe buren! Er zijn 2 area’s en de andere ruimte zal gehost worden door het strictly import en classics feestje LE FREAK. Ook daar kan je gewoon een kijkje nemen en vice versa, dus eigenlijk 2 feestjes voor 1 prijs!

Kom op tijd! Men zegt dan wel de beste stuurlui staan aan wal, maar jij aan wal en de rest los gaan op de boot is niet wat je moet willen! ROCK THAT BOAT on time!
Moet je die dag erna vroeg op of het openbaar vervoer halen? Geen probleem, want we beginnen vroeg en voor middernacht staan we weer aan de steiger.
(Ok, ok…heb je echt de boot gemist?? Dan is er nog steeds geen man over boord….tenminste, dat hopen we niet. We meren later nogmaals aan en dan kan je alsnog mee…..Zo is Club Caribbean dan ook weer?)

Heerlijk op de zondag in alle vrijheid dansen, chillen en bijkletsen, alles met de sound van de beste allround muziek op een luxe cruise, waar alleen maar liefhebbers komen met hetzelfde doel: Genieten!

CLUB CARIBBEAN begint vroeg, dus de maandag kan je fris en fruitig weer aan de slag 😉

Haal gauw je early-sailors voor maar Eur 10,00 per stuk in de voorverkoop, want op = op! : www.clubcaribbean.nl/tickets/

CLUB CARIBBEAN | THE CRUISE EDITION | INFO
♛ Tickets:
♛ Locatie: The Supperclub Cruise
♛ Opstapplaats: De Ruyterkade, Steiger 14, Amsterdam
♛ Datum: zondag 7 mei 2017
♛ Tijd: 18.00 tot 00.00
♛ Prijs Early Sailors 2 voor €20,00 | Regular: € 12,50 | Late Swimmers : € 15,-
♛ Like our page to stay updated: https://www.fb.com/clubcaribbean.nl/
♛ Zie ook www.supperclubcruise.nl
Parkeeradvies: P1 parking: Prins Hendrikkade 20a (7 min. lopen)

Voor VIP tafels -en arrangementen kan gemaild worden naar info@clubcaribbean.nl

Vaartijden:
18:00 – 19:00 aan de kade
19:00 – 21:00 varen
21:00 – 21:30 aan de kade
21-30 – 23:30 varen
23:30 – 00:00 aan de kade / einde