Club Caribbean Ladies Night | Pinksterzondag 9 juni


Venue: Club Cell

Location: Almere, Netherlands

Date: Jun 09 to Jun 10

Length: 22:00 – 4:00

Ticket Price: €15


CLUB CARIBBEAN | PINKSTER EDITIE | ZONDAG 9 JUNI | CLUB CELL ALMERE

Het wordt weer als vanouds gezellig bij The Hottest Party In Town : De beroemde, of wellicht beruchte, Ladiesnight van Club Caribbean is weer terug en on tour!

Het leukste tropische allround evenement, met voor ieder wat wils ; CLUB CARIBBEAN brengt je terug naar back in the days, maar groeit ook lekker mee met de tijd.
Een avond vol heerlijke tracks, leuke mensen, losse heupen, dansen en sjansen met veel oude bekenden en de nieuwe generatie Club Caribbean lovers.

Club Cell, het voormalige bioscoopgebouw van Almere, is inmiddels een prachtige evenementenlocatie geworden, met vele voordelen. Zeer makkelijk bereikbaar, met zowel auto als OV.

ZONDAG 9 JUNI is het zover en vergeet niet: Dan is het Pinksteren! Met een beetje geluk heb je dan de maandag nog om even bij te komen.
Kom dansen bij The Hottest Party In Town, op de lekkerste Soul, de beste RnB, de heetste Salsa, Merengue en Latin tonen, gemengd met een scheutje DanceHal en wat Slowjams om het af te leren.

Zien we jullie daar weer? Vanaf 22.00 is iedereen welkom!
Ladiez…De speciale lady-tickets zijn vanaf 5 euro alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en gelden bij entree voor 00.00, (dus niet in de rij, maar binnen). Na 00:00 betaal je 5 euro bij. Haal deze nu via deze link: www.clubcaribbean.nl/tickets/

Voor VIP tafels, groepen, verjaardagen kan gemaild worden naar info@clubcaribbean.nl

★Soul ★Latin ★Merengue ★RnB ★ Oldskool ★ 80’s 90’s 00’s ★ Newskool ★ DanceHall ★Deejays ★Tropisch ★ Salsa ★ Dansen ★Pinkster Zondag★Almere ★Club Cell ★The Hottest Party In Town ★ Ladiesnight ★ On Tour ★ Slowjams ★ Allround ★

INFO ✘CLUB CARIBBEAN ✘ THE LADIES NIGHT EDITION
✘ Tickets: www.clubcaribbean.nl/tickets/
✘ Locatie: Club Cell
✘ Adres: Schrijverstraat 2, Almere
✘ Datum: Datum: zondag 9 juni 2019
✘ Tijd: 22.00 – 04.00
✘ Prijs: Ladytickets Early vanaf €5, Regular €15 | More at the Door
✘ Website: http://www.clubcaribbean.nl/
✘ Like our page to stay updated: https://www.fb.com/clubcaribbean.nl/